2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Yemek Bursu Duyurusu

2024-2025 Öğretim yılında akademik takvim süresince, 01.11.2024 tarihinden itibaren öğrenim görmekte olan başarılı ve gelir düzeyi düşük öğrencilerimizin öğle yemeği ihtiyaçlarının  yemek bursu olarak ücretsiz karşılanabilmesi için Üniversitemiz Yönetim Kurulu’nda belirlenen kontenjan sayısına göre (5 öğrenci) yemek bursu verilevektir. Aşağıdaki şartları sağlayan öğrenciler Başvuru Formunu doldurarak, en geç 10.10.2024 tarihine kadar Yüksekokul Sekreterine teslim etmeleri gerekmektedir.

Yemek Bursu Başvuru Formu İçin Tıklayınız.

Yemek bursundan doğrudan faydalanabilecek öğrenciler (Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına Başvuru Yapmaları Gerekir.)

a- Sağlık Raporuyla belgelendirmek şartıyla % 40 ve daha fazla engeli bulunan öğrenciler;

b- Anne, baba ve kardeşinin şehit veya gazi olduğunu belgelendiren öğrenciler,

c- Yetiştirme yurdunda kalan öğrenciler,

d- Milli sporcu olduğunu belgeleyen öğrenciler,

Yemek bursu alamayacak öğrenciler

a- Yemek bursuna başvurmak istediği tarihte okula giriş tarihi itibariyle, bir öğretim yılı kaybı bulunan öğrenciler,

b- Yetim maaşı ve nafaka dışında, asgari ücretle çalışan veya gelire sahip olan öğrenciler,

c- Tezsiz Yüksek Lisans öğrencilerine,

d- Yabancı Uyruklu ve TÖMER’li öğrencilere,

e- Kısmi zamanlı olarak çalışan öğrencilere yemek bursu verilmez.