2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon Programı

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon Programı akademik personellerin, idari personellerin, Acil Durum ve Afet Yönetimi Programı ile Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Oryantasyon programı Yüksekokul Müdür Vekilimiz Dr. Öğr. Üyesi Harun KAHVECİ'nin açılış konuşmasıyla başladı, Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Dönüş GENÇER'in oryantasyon sunumuyla ve Trabzon Arama Kurtarma Kulübü akademik danışmanı Öğr. Gör. İsmail Turgut PALA'nın kulüp tanıtım sunumuyla devam etti. Program sonrası öğrencilerle yüksekokulu binasının tanıtım gezisi ve Şalpazarı ilçesinin tanıtım gezisi yapılmıştır.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon Programının detaylı haberini incelemek için tıklayınız.