Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programına Öğrenci Alımı Onaylandı

Yüksekokulumuz bünyesinde bulunan Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programına öğrenci alımı için Yükseköğretim Kurulu (YÖK)’ndan onay geldi. YÖK’ten gelen yazıda, "Şalpazarı Meslek Yüksekokulu bünyesinde bulunan Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programına 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılından itibaren 40 öğrenci alımı yapılması uygun görülmüştür" denildi.  Yüksekokulumuz bünyesinde öğrenci alımına onay verilen Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programının Akademik ve İdari Kadromuza,  gelecek olan öğrencilerimize ve Şalpazarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz. Bu önemli kararın alınmasındaki katkılarından dolayı Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Emin AŞIKKUTLU hocamıza teşekkür ediyoruz.