İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü Etkinliği Düzenlendi

Yüksekokulumuz tarafından, 12 Mart 2021 tarihinde İstiklal Marş’ımızın kabulünün 100. Yılını kutlama kapsamında ‘İstiklâl Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY’u Anma Günü’ Etkinliği düzenlendi.

Online olarak gerçekleştirilen etkinliğe yüksekokul müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Harun Kahveci, akademik personel ve öğrenciler katıldı. Etkinlikte, yüksekokul müdürü Harun Kahveci, Mehmet Akif Ersoy’un hayatı, eğitimi ve İstiklal Marş’ımız hakkında genel bir konuşma yapmıştır. Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı öğrencilerinden Murathan Sürül, günün anlam ve önemini özetleyen kısa bir konuşma, Kadir Yaman,  Mehmet Akif Ersoy’un hayatı, Adem YÜKSEL, İstiklal Marşı ve Milli Mücadele konulu konuşma yapmıştır. Nesrişah Özkan  ve Kaan Güler Mehmet Akif ERSOY ve İstiklal Marşı temalı şiirler okumuşlardır.