Oryantasyon Etkinliği Yapıldı

Meslek Yüksekokulumuz Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı'nı kazanan öğrenciler için 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı oryantasyon programı düzenlendi.
Saat 11.00'de başlayan program, Meslek Yüksekokulumuz Konferans Salonunda yapıldı. Oryantasyon Programına;
Şalpazarı İlçe Kaymakamı Sayın Zekeriya Murat ŞAHAN,
Şalpazarı Belediye Başkanı Sayın Refik KURUKIZ,
Şalpazarı İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Sayın Ahmet KARAÇOBAN,
Yükseköğrenim Derneği Başkanı Sayın Ahmet Yüksel GÜLAY ile
Meslek Yüksekokulumuz Akademik ve idari Personelleri ile öğrencileri katıldı.

Öğrencilere konuşma yapan Şalpazarı İlçe Kaymakamı Sayın Zekeriya Murat ŞAHAN;
"Sizlerin bir kaymakam olarak değil, bir abi olarak karşınıza çıkıyorum. Yapacak olduğunuz sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde yanınızda olacağım. Kaymakamlık kapısının da her daim sizlere açıktır" dedi.

Şalpazarı Belediye Başkanı Sayın Refik KURUKIZ da konuşmasında;
"Farklı memleketten gelen öğrencilerin artık bundan sonra Şalpazarı adına birer kültür elçileridir. Öğrencilere gerekli her türlü destek verilecektir".

Şalpazarı İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Sayın Ahmet KARAÇOBAN da yaptığı konuşmasında;
"İlçemizdeki sportif faaliyetlerde ve kurslarda her daim öğrencilere kapılarımız açıktır. Spor Salonu ve Gençlik Merkezini istedikleri zaman öğrencilerimiz kullanabilirler".

Yükseköğrenim Derneği Başkanı Sayın Ahmet Yüksel GÜLAY ise konuşmasında;
"Gelen öğrencilerimize maddi-manevi her türlü desteği vereceğiz. Ben Beşikdüzü'nde ikamet ediyorum. Hem Şalpazarı, hem de Beşikdüzü artık sizlerin ikinci evlerinizdir".

Meslek Yüksekokulumuz Müdürümüz Sayın Dr. Öğr. Üyesi Harun KAVECİ de yaptığı konuşmasında;
"Öncelikle Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Emin AŞIKKUTLU'nun siz değerli öğrencilere ve katılımcılara selamları var. Meslek Yüksekokulumuza ve Şalpazarı'na gelen öğrenciler çok şanslı. Kaymakamlık Binasının, Belediye Binasının, Spor Merkezlerinin öğrencilerimize sunmaları büyük bir nimettir. Bu ancak Şalpazarı'da olur, başka yerde böyle bir durumla karşılaşamazsınız. Siz değerli öğrencilerimizden de bizlerin de talepleri olacaktır. Birlikte güzel işler yapabilmek ve başarabilmek için;
ÇALIŞACAĞIZ
ÇALIŞACAĞIZ."

Program sonrasında ise Meslek Yüksekokulumuzda okuyan tüm öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi.