Şalpazarı Meslek Yüksekokulu

Deprem Bölgesinde Arama Kurtarma Ekibimizin Çalışmaları

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçesi merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki deprem felaketinde arama kurtarma yapmak amacıyla Meslek Yüksekokulumuzdan da hem öğretim elemanlarımızdan oluşan, hem de öğrencilerimizden oluşan ekip bölgeye gitmişti. Bir canın kurtulmasına vesile olmak için, ülkemize-milletimize güzel haberler verebilmek adına ilk günden itibaren arama-kurtarmaya katılan ekibimiz, bazen mutluluk gözyaşları bazen de hüzün dolu anlara şahit oldular.

Bir canın kurtulmasına ilişkin bizleri gururlandıran anlara ait, sevinç göz yaşlarına şahit olduğumuz o anın video görüntüleri için Tıklayınız. Bu görüntüleri ilişkin öğretim elemanlarımızdan Öğr. Gör. Recep KİRİŞ'in söyledikleri: "Şalpazarı MYO ekibi öncülüğünde depremden 90 saat sonra afetzedeyi çıkarış anlarımız. Dualarımızın, çabalarımızın sonuç vermesi, bir canı kurtarmamızın mutluluğu, sevinç göz yaşları. Candan öte Şalpazarı MYO ekibime teşekkür ederim.
Hayatımın en güzel anı".

Bu görüntüler Şalpazarı Meslek Yüksekokulu ailesinin yanı sıra Trabzon Üniversitesi'nin, Ülkemizin ve Milletimizin görmek istediği en güzel anlardır.

Depremin yaşandığı ilk günden itibaren gönüllü olarak Adıyaman'a giden Akademik Personellerimizi ve tüm öğrencilerimizi canı gönülden tebrik ediyoruz. 

Depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar dilerken, yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyoruz.

Arama Kurtarmada gönüllü olarak görev yapan Akademik Personellerimiz:

Öğr. Gör. İsmail Turgut PALA, Öğr. Gör. Lokman ODABAŞ, Öğr. Gör. Recep KİRİŞ, Öğr. Gör. Bereket Bülent AYKER ve Öğr. Gör. Ömer UZUNTAŞ.

Arama Kurtarmada gönüllü olarak görev alan Öğrencilerimiz:

Hakan AKYILDIZ, Yavuz YILDIZ, Furkan KARABELA, Bekircan ŞİMŞEK, Can GÜVERÇİN, Hüseyin İlkay VARLIK, İsmail SİVRİ, Çiğdem DİLLİ, Semanur GEZER, Enes BEKAR, Batuhan ÇAKIR, Ebubekir KILIÇ, Ceyda Ceren YILMAZ, Nurcan İNCE, Muhammet ASLAN, Ahmet Eren BAŞ, Doğukan KURUÇELİK, Oğuzhan KUMAŞ, Mehmet KÜÇÜK, Mithat ÇOMAK, Ebubekir DALKIRAN, Emine TOKATLI, Ömür Kürşat BEBEK, Ali Kemal TAŞHAN, Gökdeniz AKSOY, Okan YILMAZ, Nazım İNCE, Hüseyin GEDİKLİ, Fatma Sıla YORULMAZ ve Öznur Yaren KARADAĞ ile Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı mezun öğrencilerimizden Oğuzhan KURBAN, İlknur ÇAVUŞ, Esat ÖLÜOĞLU, Yakup DAĞ, Muhammet DAĞ, Muhammet AKYÜZ, İzzet ÇOLAK, Burak YILDIZ, Enes ÖZAKÇAKOCA ve Gökdeniz BAYRAKTAR. 

 

İlgili Resimler


Menüyü Kapat