Şalpazarı Meslek Yüksekokulu

Meslek Yüksekokulumuz 2'nci Mezunlarını Verdi

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılının tamamlanmasıyla birlikte Şalpazarı Meslek Yüksekokulu 2'nci dönem mezunlarını verdi. Mezuniyet töreni Meslek Yüksekokulumuzun konferans salonunda düzenlendi.

Mezuniyet Törenimize; Trabzon Üniversitesi Rektör yardımcımız Sayın Prof. Dr. Atilla ÇİMER, Şalpazarı İlçe Kaymakamı Sayın Zekeriya Murat ŞAHAN, Şalpazarı Belediye Başkan Vekili Sayın Metin GÜNAY, Vakfıkebir MYO Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Tolga ERGÜN, Tonya MYO Müdürü Sayın Öğr. Gör. İlyas ÜN, Yönetim Kurulu üyelerimizden Sayın Dr. Öğr. Üyesi Seda BİRYOL ve Sayın Dr. Öğr. Üyesi Mehtap USTA, Trabzon Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Sayın Recep DEMİR, Trabzon Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanı Sayın Mehmet ÖZBİLGİ, Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü Orman Yangınları ile Mücadele Şube Müdürü Sayın Gökmen GENÇ, AFAD Şube Müdürü Sayın Ahmet KOÇ, Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi çalışanları ve Şalpazarı İlçesi Yükseköğretim Derneği Başkanı Sayın Ahmet Yüksel GÜLAY ve Şalpazarı İlçe Kurum Amirleri de öğrencilerimizi yalnız bırakmayıp, törenimize katılımlarıyla bizleri şereflendirdiler. Ayrıca yüksekokulumuzun akademik personeli, idari personeli ve öğrencilerimizin aileleri de mezuniyet törenimize katıldılar.

Bu seneki Mezuniyet töreni 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli deprem nedeniyle buruk bir sevinçle kutlandı. Meslek Yüksekokulumuz ilk mezunlarından ve okul 2'ncisi olan Emrullah KAVAK'ı da bu depremde kaybetmenin üzüntüsünü yaşadık. Şalpazarı Meslek Yüksekokulu olarak başta mezun öğrencimiz Emrullah KAVAK olmak üzere hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı rahmet ve dua ile anıyoruz.

Törenimiz saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı, protokol konuşmalarıyla devam etti. Protokol konuşmalarında özellikle doğal afetlere ve yapılacak ilk yardımın ne kadar önemli olduğuna dikkat çekildi. Meslek Yüksekokulumuz programlarının da (Sivil Savunma ve İtfaiyecilik ve Acil Durum ve Afet Yönetimi) ne kadar gerekli ve önemli olduğu bir kez daha ihtiyaç olduğunu gösterdi. Deprem nedeniyle ilk günden itibaren bölgede arama-kurtarmada görev alan akademik personelimiz (Öğr. Gör. İsmail Turgut PALA, Öğr. Gör. Lokman ODABAŞ, Öğr. Gör. Recep KİRİŞ, Öğr. Gör. Bereket Bülent AYKER ve Öğr. Gör. Ömer UZUNTAŞ) ile hem mezun (Oğuzhan KURBAN, İlknur ÇAVUŞ, Yakup DAĞ, Esat ÖLÜOĞLU, Enes ÖZAKÇAKOCA, İzzet ÇOLAK, Burak YILDIZ, Ümmügülsüm AVCI, Gürkan ALEMDAĞ, Ömer Birhan ÖRS, Samet BALTACI, Kerem UR ve Ömer Faruk KUŞAN) hem de aktif (Hakan AKYILDIZ, Gökdeniz AKSOY, Furkan KARABELA, Ahmet Eren BAŞ, Can GÜVERÇİN, Oğuzhan KUMAŞ, İsmail SİVRİ, Okan YILMAZ, Öznur Yaren KARADAĞ, Bilal YILDIRIM, Semanur GEZER, Yavuz YILDIZ, Batuhan ÇAKIR, Emine TOKATLI, Mithat ÇOMAK, Hüseyin GEDİKLİ, Ebubekir KILIÇ, Ali Kemal TAŞAN, Nazım İNCE, Ebubekir DALKIRAN, Ceyda Ceren YILMAZ, Nurcan İNCE, Muhammet ASLAN, Çiğdem DİLLİ, Doğukan KURUÇELİK, Bekir Can ŞİMŞEK, Ömür Kürşat BEBEK, Mehmet KÜÇÜK, Fatma Sıla YORULMAZ, Muhammet DAĞ, Hüseyin İlkay VARLIK ve Enes BEKAR) öğrencilerimize teşekkür belgeleri takdim edildi.

Meslek Yüksekokulumuz Eğitim-Öğretim hayatına başladığı ilk günden beri öğrencilerimizin "İtfaiyecilik Alan Uygulama" dersi kapsamında her türlü desteklerini esirgemeyen, kapılarını öğrencilerimize açan, AFAD, İtfaiye, Orman Bölge başta olmak üzere, DSİ, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü, Havalimanı ARFF Müdürülüğü ve STK'ya teşekkürlerimizi sunarız. Bu bağlamda AFAD Şube Müdürü Sayın Ahmet KOÇ'a plaket ve teşekkür belgesi, Orman Yangınları ile Mücadele Şube Müdürü Sayın Gökmen GENÇ ile Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı adna Sayın Mehmet BALIKÇI'ya, Meslek Yüksekokulumuz kurucu müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Harun KAHVECİ'ye de bugüne kadar Meslek Yüksekokulumuza vermiş olduğu emeklerinden dolayı teşekkür belgeleri takdim edildi.

2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında hazırlamış oldukları projeleri TÜBİTAK tarafından kabul görerek başarılı olan öğrencilerimizden Bekir Can ŞİMŞEK ile Çiğdem DİLLİ'ye başarı belgeleri takdim edildi. Öğrencilerimizi kutluyoruz.

Bir teşekkür belgesi de Şalpazarı Esnafı ve halkına oldu. Bugüne kadar Meslek Yüksekokulumuza desteklerini esirgemeyen çok kıymetli Şalpazarılılara teşekkür belgelerini Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Dönüş GENÇER takdim etti.

 Meslek Yüksekokulumuzu 1'inci olarak tamamlayan Çiğdem DİLLİ, 2'nci olarak tamamlayan Berkay SAĞLAM ve 3'üncü olarak tamamlayan İzzet Emirhan TONK’a plaketleri takdim edildi. Okul birincimiz Çiğdem DİLLİ'nin 1'incilik plaketini mezuniyet kütüğüne çakması, keplerin havaya atılması, mezuniyet pastasının kesilmesi, toplu fotoğraf çekimi ve ikram ile program sona erdi.

Mezun öğrencilerimize bundan sonraki çalışma ve aile hayatında başarılar dileriz.

 

 

Menüyü Kapat