İtfaiye Haftası

Her yıl 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arası "İtfaiye Haftası" olarak kutlanır.
Bu yıl 303'üncüsü kutlanan İtfaiye Haftası kapsamında, Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Dönüş GENÇER, Müdür Yardımcıları Sayın Öğr. Gör. İsmail Turgut PALA ile Sayın Öğr. Gör. Lokman ODABAŞ, Öğr. Gör. Aynur KAYA, Öğr. Gör. Recep KİRİŞ, Öğr. Gör. Ömer UZUNTAŞ ve Öğr. Gör. Bereket Bülent AYKER, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Murat ZORLUOĞLU'nun da katılımıyla Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'nda bir araya geldiler.
Müdürümüz Sayın Dr. Öğr. Üyesi Dönüş GENÇER, tüm itfaiyecilerin İtfaiye Haftası'nı kutlarken, Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Sayın Olcay BAL'a Meslek Yüksekokulumuz adına çiçek takdiminde bulundu.
Şalpazarı Meslek Yüksekokulu olarak tüm itfaiyecilerimizin İtfaiye Haftası'nı kutlar, görevlerinde üstün başarılar dileriz.