TRAK STANT KURDU

Üniversitemiz 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Programı kapsamında, "Trabzon Üniversitesi Arama Kurtarma Kulübü (TRAK)" tarafından Fatih Yerleşkesinde tanıtım standı kuruldu.

Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri tarafından kurulan, Akademik Danışmanlığını Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. İsmail Turgut PALA'nın yaptığı TRAK, öğretim elemanlarımızdan Öğr. Gör. Recep KİRİŞ'in de katılımı ile İtfaiye, Sivil Savunma ve Arama-Kurtarma konuları üzerinde gerekli araç-gereç tanıtımına öncülük ettiler.
Meslek Yüksekokulumuz kurucu müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Harun KAHVECİ'nin yanı sıra, Üniversitemiz akademik ve idari personeli ile Acil Yardım ve Afet Yönetimi öğrencileri de standımızı ziyaret edenler arasında yer aldılar.
Standımızda başarılı çalışmalar yapan TRAK üyelerine ve Akademik Danışman hocamıza teşekkür ederiz👏👏👏