100'ÜNCÜ YIL YÜRÜYÜŞ ETKİNLİĞİ

Trabzon Üniversitesi Şalpazarı Meslek Yüksekokulu olarak, Cumhuriyetimizin 100'üncü yılı nedeniyle Şalpazarı ilçe merkezinde "Doğa Yürüyüşü Etkinliği" düzenledi.

26 Ekim 2023 Perşembe günü saat 13.00'da Şalpazarı Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcımız Sayın Öğr. Gör. İsmail Turgut PALA'nın önderliğinde, öğrencilerimizin ellerinde şanlı Türk Bayrağı, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK posteri ile Üniversitemizin logosunu bulunduran flama ile koro halinde söylenen marşlar eşliğinde Meslek Yüksekokulumuz önünden başlayan yürüyüş, Dereköy Mahallesi'nden İlçe Merkezine, sonrasında tekrardan Meslek Yüksekokulumuz önüne gelindi. Yürüyüş etkinliğimiz Meslek Yüksekokulu önününde yapılan 100'üncü yıl gösterisi ile son buldu.

Doğa Yürüyüşü Etkinliği'ne Şalpazarı İlçe Kaymakamı Sayın Semih MEMİŞ, Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Mustafa ÖZENDİ, Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Dönüş GENÇER, İlçe Emniyet Amiri Sayın Ahmet KILIÇ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hüseyin TÜRKMEN, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sayın Murat AYAZ, Meslek Yüksekokulu Akademik ve İdari Personeli ile öğrenciler katıldılar.

Yürüyüş etkinliği videosu için Tıklayınız.

100'üncü yıl gösteri videosu için Tıklayınız.