Şalpazarı Meslek Yüksekokulu

Milli Ağaçlandırma Günü Etkinliği

Şalpazarı Meslek Yüksekokulu Bahçesinde “Milli Ağaçlandırma Günü” kapsamında, Meslek Yüksekokulu Müdürlüğümüz, Şalpazarı ve Ağasar Orman İşletme Şefliği ve Meslek Yüksekokulumuzun ortaklaşa yürüttüğü fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi. Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Dönüş GENÇER öncülüğünde yapılan etkinliğe Akademik ve İdari Personelimiz ile öğrencilerimizin yanı sıra; Şalpazarı İlçe Kaymakamı Sayın Semih MEMİŞ, Şalpazarı Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Mustafa ÖZENDİ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hüseyin TÜRKMEN, İlçe Emniyet Amiri Sayın Ahmet KILIÇ, İlçe Jandarma Komutanı Sayın Mustafa KARAKUŞ, Şalpazarı Orman Şefi  Sayın Tarık SEFER, İlçe Tarım Müdürü Sayın Melahat ARSLAN, Şalpazarı İlçesi Yükseköğretim Derneği Başkanı Sayın Ahmet Yüksel GÜLAY ve Şalpazarı Anadolu İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri katılım sağladılar.

Şalpazarı İlçe Kaymakamı Sayın Semih MEMİŞ'in fidan dikmenin önemini belirten konuşmasından sonra Meslek Yüksekokulumuz ön bahçesine Şalpazarı Orman İşletme Şefliği tarafından verilen fidanların dikimi gerçekleştirildi. Fidan dikimi sonrasında Şalpazarı Orman İşletme Şefliği ve Meslek Yüksekokulumuz tarafından öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Toplu hatıra fotoğrafı ile etkinlik son buldu.

Trabzon Üniversitesi Şalpazarı Meslek Yüksekokulu olarak Ağaç Dikme Etkinliği nedeniyle bizlere destek olan Şalpazarı ve Ağasar Orman İşletme Şefliklerine teşekkür ederiz.

 

Habere ilişkin video için Tıklayınız.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat