Trabzon Afet Gönüllüleri Arama ve Kurtarma Derneği’ne (TAKAT) İtfaiyecilik Alan Uygulamaları Ders Kapsamında Teknik Gezi

Meslek Yüksekokulumuz Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik programı 2. sınıf öğrencileri “İtfaiyecilik Alan Uygulamaları” dersi kapsamında Öğr. Gör. Aynur KAYA ve Öğr. Gör. Lokman ODABAŞ koordinatörlüğünde uygulama faaliyetlerini gerçekleştirme amacıyla Trabzon Afet Gönüllüleri Arama ve Kurtarma Derneği'ne (TAKAT) teknik gezi düzenlenmiştir.

Bu kapsamda TAKAT Trabzon Afet Gönüllüleri Arama ve Kurtarma Derneği’nin Sivil Toplum Kuruluşu olarak kuruluş ve faaliyet süreci, yapmış oldukları çalışmalar ve proje faaliyetlerini kapsayan teorik ve uygulamalı eğitim verilmiştir. Katkılarından dolayı TAKAT Trabzon Afet Gönüllüleri Arama ve Kurtarma Derneği üyelerine teşekkür ederiz.

Habere ilişkin video için Tıklayınız.