Meslek Yüksekokulumuz "Uçak Kazası" Tatbikatına Katıldı

Trabzon Havalimanı ARFF birimi tarafından “Uçak Kazası” konulu tatbikat gerçekleştirildi.

Tatbikat: Kaza kırıma uğrayarak düşen ve yanan uçağa müdahale edildi. Yangın söndürüldükten sonra uçakta kurtarma çalışmaları başlatıldı. Daha sonra acil müdahale gerektiren yaralılara müdahale edildi.

Tatbikata Trabzon Ortahisar Kaymakamı Sayın Gürkan DEMİRKALE, Havalimanı Mülkü İdare Amirliği, Emniyet Müdürlüğü, AFAD, İtfaiye, UMKE, 112 Acil Çağrı Merkezi personelinin yanısıra Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Dönüş GENÇER, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Lokman ODABAŞ ve Öğr. Gör. İsmail Turgut PALA, Öğr. Gör. Aynur KAYA ile öğrencilerimiz de katıldılar.

Tatbikat sonrasında bir konuşma yapan Ortahisar Kaymakamı Sayın Gürkan DEMİRKALE, tatbikatta emeği geçenlere teşekkürlerini dile getirdi.

Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri için de büyük önem arz eden tatbikat toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.