Hamsi Etkinliği Düzenlendi

Trabzon Üniversitesi Şalpazarı Meslek Yüksekokulu olarak 2'nci kez Hamsi Etkinliği düzenlendi.

Yüksekokul Sekreterimiz Mustafa TÜRKMEN tarafından organize edilen Hamsi Etkinliği Meslek Yüksekokulumuz alt bahçesinde yapıldı. Akademik ve idari personel ile öğrencilerimiz tarafından yakılan mangallarda pişirilen hamsiler, tüm davetlilere ikram edildi.

Yapılan Hamsi Etkinliğimize; Şalpazarı İlçe Kaymakamımız Sayın Semih MEMİŞ, Şalpazarı İlçe Belediye Başkanı Sayın Refik KURUKIZ ile beraberindeki Vakfıkebir Devlet Hastanesi Başhekimi Sayın Doç. Dr. Aydın KANT ile Vakfıkebir Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Sayın Yahya SAĞIROĞLU, Şalpazarı İlçe Kurum Amirleri, Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Dönüş GENÇER ile Müdür Yardımcılarımız, Akademik ve idari personellerimiz ile birlikte öğrencilerimiz katıldı. Farklı bölgelerden ve illerden gelen öğrencilerimiz müzik eşliğinde hem eğlendiler, hem de ızgarada pişen hamsilerden yiyerek güzelce vakit geçirdiler.

Habere ilişkin video için Tıklayınız.