Trabzon İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne Gezi-5

Meslek Yüksekokulumuz Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü, Acil Durum ve Afet Yönetimi programı 1. sınıf öğrencileri “Araç ve Malzeme Bilgisi” dersi kapsamında Trabzon Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne Öğr. Gör. Ömer UZUNTAŞ koordinatörlüğünde teknik gezi gerçekleştirilmiştir. Bu kapsamda hidrolik kesme–ayırma seti, sismik dinleme cihazı, doğada arama kurtarmada kullanılan malzemeler ve arama kurtarma işlemlerinde kullanılan malzemelerin kullanımı, bakım ve onarımı hakkında Trabzon Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü personelleri ile uygulamalı eğitim yapıldı. Böylelikle öğrencilerimizle Trabzon Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü personelleri birlikte uygulama yapma imkânı buldular.

Katkılarında dolayı Trabzon Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne personeline teşekkür ederiz.