Meslek Yüksekokulumuzu Tanıtım

Doubletree By Hilton Trabzon Hotel'deTercih Fuarcılık tarafından düzenlenen Üniversite Bölüm Tanıtım ve Kariyer Günleri etkinliğinde 12'nci sınıf öğrencilerine yönelik Üniversitemiz bölüm/programlarına ilişkin tanıtım sunumları gerçekleştirildi.

Meslek Yüksekokulumuz bölüm ve programlarının teknik ve kapsamlı tanıtımını; Meslek Yüksekokulumuz Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü öğretim elemanlarından ve aynı zamanda Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. İsmail Turgut PALA, Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Ömer UZUNTAŞ ve Hukuk Bölümü öğretim elemanlarından ve aynı zamanda Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Fatih ARSLAN tarafından yapıldı.

Yoğun ilgi gören, Meslek Yüksekokulumuz tanıtımına katkı sunan hocalarımıza teşekkür ederiz.