Trabzon Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne Alan Uygulaması Kapsamında Teknik Gezi-7

Meslek Yüksekokulumuz Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü, Acil Durum ve Afet Yönetimi programı 2. sınıf öğrencileri “Alan Uygulamaları” dersi kapsamında Trabzon Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne Öğr. Gör. Bereket Bülent AYKER koordinatörlüğünde saha çalışmaları gerçekleştirildi. Bu kapsamda kentsel arama ve kurtarma çalışmalarında kullanılan materyaller ile dikkat edilmesi gereken hususlar anlatılmıştır. Kentsel arama ve kurtarma çalışması uygulamalı bir şekilde kurum personelleri eşliğinde öğrencilerimiz tarafından yapılmıştır. Katkılarından dolayı Trabzon Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü personellerine teşekkür ederiz.