12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'un Hayatı

Şalpazarı Kaymakamlığı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Meslek Yüksekokulumuzun ortaklaşa düzenlediği 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'un Hayatı konulu konferans Şalpazarı İlçe Gençlik Merkezi'nde düzenlendi.

Üniversitemiz Fatih Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Suat UNGAN tarafından verilen konferans saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Konferansa; Şalpazarı İlçe Kaymakamı Semih MEMİŞ, İlçe Belediye Başkanı Refik KURUKIZ, Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Dönüş GENÇER, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Seher SERİN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin TÜRKMEN, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat AYAZ, İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ümit KEKEÇ, Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Lokman ODABAŞ, Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri ve ilçedeki lise öğrencileri katılım sağladılar.

İstiklal Marşımızın Kabulünün 103'üncü yıl dönümünde Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u rahmet ve şükranla anıyoruz.