Şalpazarı Meslek Yüksekokulu

Öğretim Üyemize Teşekkür Plaketi

Trabzon Üniversitesi 2021-2022 Akademik Yılı Açılış Programı düzenlendi. Program Söğütlü Fatih Eğitim Kampüsündeki Mahmut GOLOĞLU Kültür Merkezinde gerçekleşti. 

Saygı duruşunda bulunulması ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törenin son bölümünde TEKNOFEST'te derece yapan öğretim elemanları ile TÜBİTAK ve Avrupa Birliği Projelerini başarıyla tamalayan ve çalışmalarına devam eden öğretim elemanlarına ödül takdim edildi.

TÜBİTAK-1002 Hızlı Destek Programı Kapsamında,
"Calliteara pudibunda nükleopolihedrovirüs (CapuNPV)'ünün komple genom dizi analizi ve genom organizasyonu" konulu proje önerisi desteklenmeye hak kazanan Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı ve Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Dönüş GENÇER'e, 2021-2022 Akademik Yılı Açılış Programında Teşekkür Plaketi takdim edildi. 2021-2022 Akademik Yılı Açılış Programında Dr. Öğr. Üyesi Dönüş GENÇER'e Teşekkür Plaketini Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Fatih BEKTAŞ takdim etti.

Meslek Yüksekokulu Yönetimi olarak Müdür Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Dönüş GENÇER'i tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

 

Menüyü Kapat