Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'na Alan Uygulamaları Ders Kapsamında Teknik Gezi-8

Meslek Yüksekokulumuz Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü, Acil Durum ve Afet Yönetimi programı 2. sınıf öğrencileri “Alan Uygulamaları” dersi kapsamında Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'na Öğr. Gör. Ömer UZUNTAŞ koordinatörlüğünde saha çalışmaları gerçekleştirildi.  Bu kapsamda öğrencilerimiz, yanma, yangın çeşitlerini ve sınıflarını, yangınlara müdahale yöntemlerini, yangın söndürme cihazlarının kullanımını ve kurtarma teknikleri konularında Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı personelleri ile birlikte uygulama imkânı buldular. Katkılarından dolayı, Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı personeline teşekkür ederiz.