Trabzon Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne Alan Uygulaması Kapsamında Teknik Gezi-8

Meslek Yüksekokulumuz Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü, Acil Durum ve Afet Yönetimi programı 2. sınıf öğrencileri “Alan Uygulamaları” dersi kapsamında Trabzon Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne Öğr. Gör. Bereket Bülent AYKER koordinatörlüğünde saha çalışmaları gerçekleştirildi. Bu kapsamda KBRN çalışmalarında kullanılan materyaller ile dikkat edilmesi gereken hususlar anlatılmıştır. KBRN olaylarında kullanılan A, B, C ve D tipi Kişisel Koruyucu Ekipmanlar uygulanıldı. Ayrıca çadır kurulumu ve dikkat edilmesi gereken hususlar kurum personelleri eşliğinde uygulamalı bir şekilde anlatılmıştır. Katkılarından dolayı Trabzon Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü personellerine teşekkür ederiz.