Şalpazarı Meslek Yüksekokulu

Şalpazarı Meslek Yüksekokulu İftarda Buluştu

Şalpazarı Meslek Yüksekokulu ailesi olarak iftarda bir araya gelindi. Akademik ve idari personel ile birlikte Şalpazarı Şıhkıranı mevkiindeki Zirve Restoranda iftar yemeğinde bir araya gelindi. Bereket ayı olan Ramazanda birlik beraberlik adına toplu iftar yapmak anlamlı ve güzel oldu. İftar yemeğinin hemen ardından öğretim elemanlarınızdan Öğr. Gör. Recep KİRİŞ'e sürpriz bir doğum günü kutlaması da yapıldı. Öğr. Gör. Recep KİRİŞ'e sevdikleriyle birlikte sağlık ve huzur mutlu yıllar diliyoruz.

İftar sonrası kısa bir eğlence yapıldı. Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Dönüş GENÇER'in konuşması ile iftar programımız sona erdi. Müdürümüz Doç. Dr. Dönüş GENÇER konuşmasında: "Ben böyle bir araya gelinmeyi seviyorum. Elimden geldiğince de farklı aktiviteler yaparak akademik ve idari personelin kaynaşmasından mutlu oluyorum. Katılımınız için her birinize ayrıca teşekkür ediyorum. Herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Şalpazarı Meslek Yüksekokulu ailesi olarak tüm müslüman alemine birlik-beraberlik, kardeşlik adına hayırlı Ramazanlar diliyoruz.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat