Trabzon Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne Teşekkürler

Trabzon Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü

Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı 2. Sınıf öğrencileri “İtfaiyecilik Alan Uygulamaları-I” dersi kapsamında uygulama faaliyetleri gerçekleştirme amacıyla Trabzon Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne teknik gezi düzenlenmiştir.
Dr. Öğr. Üyesi Dönüş GENÇER, Öğr. Gör. İsmail Turgut PALA ve Öğr. Gör. Aynur KAYA gözetimi ve koordinasyonunda İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Eğitmenleri tarafından afet farkındalık eğitimi, AFAD’ın teşkilat yapısı, arama ve kurtarma araç ve malzemelerin kullanımı uygulaması ve bakımı, geçici barınma çadır kurulumu konularında bilgilendirme ve uygulama faaliyetleri gerçekleştirmiştir.
Bu kapsamda emeklerinden dolayı İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ömer KIRATLI’ya, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi Şube Müdürü Ahmet KOÇ’a, Eğitmen Arama ve Kurtarma Teknisyeni Adnan ERYİĞİT’e ve Arama ve Kurtarma Teknisyeni Kerim CİVELEK’e teşekkür ederiz.