Trabzon Havalimanı ARFF Müdürlüğüne Teşekkürler

Trabzon Havalimanı ARFF Müdürlüğü

Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı 2. Sınıf öğrencileri “İtfaiyecilik Alan Uygulamaları-I” dersi kapsamında uygulama faaliyetleri gerçekleştirme amacıyla Trabzon Havalimanı ARFF Şube Müdürlüğü teknik gezi düzenlenmiştir.
Dr. Öğr. Üyesi Dönüş GENÇER, Öğr. Gör. İsmail Turgut PALA ve Öğr. Gör. Aynur KAYA gözetimi ve koordinasyonunda Trabzon Havalimanı ARFF Şube Müdürlüğü Eğitmenleri tarafından ICAO yangın kategorileri, ARFF biriminde bulunan kurtarma ve yangın mücadele de kullanılan araç ve malzemelerin kullanımı uygulaması ve hizmeti konularında bilgilendirme ve uygulama faaliyetleri gerçekleştirmiştir.
Bu kapsamda emeklerinden dolayı Ortahisar Kaymakamı Gürkan DEMİRKALE’ye, Havalimanı Başmüdürü İsa TÜRKMEN’e, ARFF Şube Müdür V. Ali Rıza AKATİN’e, Şef ARFF Memuru Âdem TİRYAKİ’ye ve adını sayamadığımız Trabzon Havalimanı ARFF ailesine teşekkür ederiz.