Öğrencilerimize Tebrik

Meslek Yüksekokulumuzun Acil Durum ve Afet Yönetimi programında eğitim alan öğrencilerimizden Gökdeniz AKSOY ve Furkan YALIN'ın hazırlamış oldukları ''Okullardaki Yangın Güvenliği ve Farkındalığın İrdelenmesi'' adlı proje ile Hevin ÖZKAN'ın hazırlamış olduğu ''Üniversite Öğrencilerinin Tahliye ve Toplanma Alanlarına Yönelik Farkındalık Düzeylerinin Belirlenmesi'' adlı proje, 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında TÜBİTAK tarafından kabul edilmiştir.

2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında Doç. Dr. Dönüş GENÇER ve Öğr. Gör. Lokman ODABAŞ hocalarımızın rehberliğinde tasarlanan ve öğrencilerimiz tarafından sunulan iki ayrı proje, desteklenmeye uygun bulunmuştur. Bu süreçte emeği geçen ve projelerin danışmanlıklarını yapan değerli hocalarımız Doç. Dr. Dönüş GENÇER ve Öğr. Gör. Lokman ODABAŞ ile birlikte, öğrencilerimiz Gökdeniz AKSOY, Hevin ÖZKAN ve Furkan YALIN'ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.