Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü Orman Yangınları İle Mücadele Şube Müdürlüğü

Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı 2. Sınıf öğrencileri “İtfaiyecilik Alan Uygulamaları-I” dersi kapsamında uygulama faaliyetleri gerçekleştirme amacıyla Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü’ne teknik gezi düzenlenmiştir.
Dr. Öğr. Üyesi Dönüş GENÇER, Öğr. Gör. İsmail Turgut PALA ve Öğr. Gör. Aynur KAYA gözetimi ve koordinasyonunda Orman Yangınları ile Mücadele Şube Müdürlüğü Eğitmenleri tarafından orman yangınları ile ilgili teorik bilgilendirme ve orman yangınları ile mücadele de kullanılan araç ve malzemelerin kullanımı uygulaması konularında bilgilendirme ve uygulama faaliyetleri gerçekleştirmiştir.
Bu kapsamda emeklerinden dolayı Orman Bölge Müdürü Emin YILMAZ’a, Şube Müdürü Gökmen GENÇ’e, Orman Mühendisi İhsan KARLIDAĞ’a ve Orman Mühendisi Osman BAYRAK’a teşekkür ederiz.