Şalpazarı Meslek Yüksekokulu

Meslek Yüksekokulumuzda İftar Programı

Ramazan ayı sebebiyle Meslek Yüksekokulumuzda Akademik-İdari personel ve öğrencilerin katılımı ile iftar programı düzenlendi.

Öğrenci ve personelden oluşan 90 kişi Meslek Yüksekokulumuz yemekhanesinde oruçlarını açtı. İftar öncesinde öğrencilerle hasbihal edildi. Ezanın okunmasıyla birlikte Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerinden, aynı zamanda Trabzon Üniversitesi Arama Kurtarma Kulübü (TRAK) Başkanı Ebubekir DALKIRAN tarafından iftar duası edildi. Dua sonrası topluca oruçlarımızı açmış olduk. Ramazan ayının rahmeti ve bereketinin vermiş olduğu birlik-beraberlik, kardeşlik duygusunu Şalazarı Meslek Yüksekokulu ailesi olarak personel ve öğrencilerimizle birlikte yaşamış olduk. İftar sonrası müzikler eşliğinde hem personelimiz hem de öğrencilerimiz güzelce eğlenmiş oldular.

Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Dönüş GENÇER'in günün anlamına ilişkin yaptığı açıklamasında; "Ramazan ayının kardeşliği, birlik-beraberliği kaynaştırır. Bizler siz değerli öğrencilerimizle birlikte böyle bir iftar edelim istedik. Umarım hepiniz memnun kalmışsınızdır. Bu iftar programını geleneksel hale getirmeyi düşünüyoruz. Özellikle 2'nci sınıf öğrencilerinin danışman hocalarından bu tür sosyal faaliyet taleplerinde bulunabilir. Bu tür faaliyetler mezuniyet sonrasında daha çok anlamlı olduğunu anlıyorsunuz. Katılım sağlayan herkese teşekkür eder, hayırlı ramazanlar diliyorum" dedi. 

Program toplu çekilen fotoğraf sonrasında sona erdi.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat