ORSA Yangın Söndürme Cihazları ve Güvenlik Sistemlerine Teşekkürler

ORSA Yangın Söndürme Cihazları ve Güvenlik Sistemleri

Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı 2. Sınıf öğrencileri “İtfaiyecilik Alan Uygulamaları-I” dersi kapsamında uygulama faaliyetleri gerçekleştirme amacıyla ORSA Yangın Söndürme Cihazları firmasına teknik gezi düzenlenmiştir.
Dr. Öğr. Üyesi Dönüş GENÇER, Öğr. Gör. İsmail Turgut PALA ve Öğr. Gör. Aynur KAYA gözetimi ve koordinasyonunda ORSA Yangın Söndürme Cihazları firması personelleri tarafından yangın söndürme maddelerinin kullanım alanları, dolumu ve bakımı hakkında bilgilendirme ve uygulama faaliyetleri gerçekleştirmiştir.
Bu kapsamda emeklerinden dolayı Eğitmen Eyübül Enzar ÜN’e, Firma Sahibi Hasan Savaş ÜN’e ve Satış Departmanı Engin ÖZMEN’e teşekkür ederiz.