Trabzon Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne Alan Uygulaması Kapsamında Teknik Gezi-10

Meslek Yüksekokulumuz Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü, Acil Durum ve Afet Yönetimi programı 2. sınıf öğrencileri “Alan Uygulamaları” dersi kapsamında Trabzon Valiliği, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne Öğr. Gör. Ömer UZUNTAŞ’ın koordinatörlüğünde saha çalışmaları gerçekleştirildi. Bu kapsamda öğrencilerimiz iple erişim teknikleri, olay yeri yönetimi ve enkazdan kazazede kurtarma işlemlerini Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi Şube Müdürlüğü personelleri ile birlikte inceleme ve uygulama imkânı buldular. Katkılarından dolayı, Trabzon Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü personeline teşekkür ederiz.

Habere ilişkin video için Tıklayınız.