TRABZON İTFAİYE DAİRE BAŞKANLIĞI TARAFINDAN DÜZENLENEN TATBİKATLARA SİVİL SAVUNMA VE İTFAİYECİLİK PROGRAMI ÖĞRENCİLERİMİZ DE KATILDI

Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından gerçekleşen tatbikatlara Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı 2. Sınıf öğrencilerimiz de katıldı.
2 gün süren; Kentsel Arama-Kurtarma, Su Üstü Arama-Kurtarma, Su Altı Arama-Kurtarma Doğada Arama Kurtarma olmak üzere gerçekleşen tatbikatlara öğrencilerimiz gözlemci olarak katılmışlardır. Öğrencilerimize sahadaki uygulamaları görme imkânı sağlanmıştır.
Tatbikata katılmamıza vesile olan Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına teşekkürlerimizi sunarız.