Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü’ne Teknik Gezi-1

Meslek Yüksekokulumuz Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü, Acil Durum ve Afet Yönetimi programı 2. sınıf öğrencileri “Alan Uygulamaları” dersi kapsamında Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü’ne Öğr. Gör. Ömer UZUNTAŞ’ın koordinatörlüğünde saha çalışmaları gerçekleştirildi. Bu kapsamda öğrencilerimiz Orman Genel Müdürlüğünün tanıtımı, organizasyon ve yönetimi, orman yangınları ve mücadele ile alınacak tedbirler, orman yangınlarında kullanılan araçların tanıtımı, orman gönüllük çalışmaları hakkında Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü personelleri ile birlikte inceleme ve uygulama imkânı buldular. Katkılarından dolayı Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü personeline teşekkür ederiz.