Şalpazarı Meslek Yüksekokulu

Vakfıkebir Gülbahar Hatun Anadolu Lisesi'nden Yüksekokulumuza Ziyaret

Trabzon Vakfıkebir İlçesi'nde eğitim öğretim yapan Gülbahar Hatun Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından kurulan "Afete Hazırlık Kulübü"ne üye öğrencileri, Tarih Öğretmenleri Hatice ULU ve Ali Hikmet KAMİLOĞLU öncülüğünde Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret ettiler. 

Meslek Yüksekokulumuza gelen öğretmen ve öğrencilere Müdürümüz Doç. Dr. Dönüş GENÇER önderliğinde, müdür yardımcılarımız Öğr. Gör. İsmail Turgut PALA ve Öğr. Gör. Lokman ODABAŞ eşlik ettiler. Konferans salonunda Öğr. Gör. İsmail Turgut PALA tarafından kısa bir sunum gerçekleştirildi. Sunumda; Trabzon Üniversitesi, Meslek Yüksekokulumuz, bölüm ve programlar hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Sunum sonrasında öğrencilerle birlikte okul binamız gezdirildi. Yapılan çalışmalar ve etkinlikler hakkında bilgiler verildi. Araç ve malzeme tanıtımı yapılırken, Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri tarafından da giyilen koruyucu ekipmanlar tanıtıldı. Hayati öneme sahip olan koruyucu ekipmanlar, araç ve malzemelerin tanıtılması esnasında kulüp öğrencilerinin anlatılanları dikkatli dinlemeleri ve merak ettikleri soruları sormaları, Ülkemizin bir afet bölgesi olması nedeniyle gelecek nesiller adına sevindirici bir durumdu. Son olarak toplu bir hatıra fotoğrafı çekildi.

Meslek Yüksekokulumuzu ziyarete gelen Vakfıkebir Gülbahar Hatun Anadolu Lisesi Müdürlüğüne, Tarih öğretmenlerine ve katılım sağlayan "Afete Hazırlık Kulübü" öğrencilerine teşekkür ederiz.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat