Voleybol Takımlarımızı Tebrik Ederiz

Üniversitemizin düzenlemiş olduğu "2024 Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Etkinlikleri" kapsamında; Şalpazarı Meslek Yüksekokulu olarak kadın ve erkek kategorisinde voleybol turnuvasına katılım sağladık.

Kadın voleybol takımımız 7 Mayıs 2024 Salı günü saat 12.00'da Fatih Eğitim Fakültesi'ndeki Spor salonunda karşılaştığı Beşikdüzü Meslek Yüksekokulu kadın voleybol takımını 2-0 gibi net skorla geçerek, adını finale yazdırdılar. Final maçı 15 Mayıs 2024 Çarşamba günü yine aynı salonda saat 12.00'da Spor Bilimleri Fakültesi kadın voleybol takımı ile karşılaşacaktır.

Erkek voleybol takımımız ise 8 Mayıs 2024 Çarşamba günü saat 13.30'da Fatih Eğitim Fakültesi'ndeki Spor salonunda karşılaştığı Fatih Eğitim Fakültesi erkek voleybol takımını 2-0 gibi net skorla yenerek yarı finale çıkmıştır. Yarı final maçı 10 Mayıs Cuma günü yine aynı salonda saat 13.30'da Spor Bilimleri Fakültesi erkek voleybol takımı ile karşılaşacaktır.

Her iki takımımızı da galibiyetlerinden dolayı tebrik eder, bir sonraki maçlarında başarılar dileriz.