Şalpazarı Meslek Yüksekokulu

Üniforma Giyme Töreni Düzenlendi

Meslek Yüksekokulumuz Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı öğrencileri için "1-7 Mart Deprem Haftası" ve 28 Şubat "Sivil Savunma Günü" nedeniyle Meslek Yüksekokulumuz Konferans Salonunda "Üniforma Giyme Töreni" düzenlendi.
Tören öncesinde hayatını kaybeden Aziz Şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
Açılış konuşmasını Yüksekokul Müdürümüz sayın Dr. Öğr. Üyesi Harun KAHVECİ'nin yaptığı törene, Ülkemizde ve Dünyada yaşanılan Deprem hakkında kısa bir bilgilendirme konuşması yapan Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölüm Başkan Yardımcısı sayın Öğr. Gör. Aynur KAYA, Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölüm Başkanı ve aynı zamanda Müdür Yardımcısı sayın Dr. Öğr. Üyesi Dönüş GENÇER, Müdür Yardımcısı sayın Öğr. Gör. İsmail Turgut PALA, Yüksekokul Sekreteri sayın Mustafa TÜRKMEN, Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölüm Başkan Yardımcısı sayın Öğr. Gör. Lokman ODABAŞ, Öğr. Gör. Fatih ARSLAN, Öğr. Gör. Ömer UZUNTAŞ ile Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı 1'inci sınıf ve 2'nci sınıf öğrencileri katıldı.
Törende, sahneye gruplar halinde davet edilen öğrencilere Üniformaları takdim edildi.
Törenin sonunda Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı 2'nci sınıf öğrencisi Enes ÖZAKÇAKOCA tarafından "İtfaiyeci Duası" okundu.

Menüyü Kapat