Şalpazarı Meslek Yüksekokulu

Deprem ve Yangın Tatbikatı Yapıldı

Şalpazarı Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen "1-7 Mart Deprem Haftası" etkinlikleri kapsamında eş zamanlı tahliye tatbikatı Şalpazarı Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesinde gerçekleştirildi.

Tatbikata Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı sayın Öğr. Gör. İsmail Turgut PALA önderliğinde Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı öğrencilerinin yanı sıra, Şalpazarı Çok Programlı Anadolu Lisesi, Anadolu Lisesi, Ayten Yılmaz Teknik ve Mesleki Lisesi öğrencileri katıldı.

Tatbikatı Şalpazarı Kaymakamı sayın Zekeriyya Murat ŞAHAN, Belediye Başkanı sayın Refik KURUKIZ ile Kurum Amirleri de takip etti.

                     

Eş zamanlı tahliye tatbikatı aynı saatlerde Şalpazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi bina içi ve bahçesinde de gerçekleştirildi.

Öncelikle öğretim elemanlarımızdan sayın Öğr. Gör. Bereket Bülent AYKER tarafından Afet Farkındalık Eğitimi kapsamında kısa bir sunum yapıldı. Sunumda Meslek Yüksekokulumuz Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölüm Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. Aynur KAYA, Şalpazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü sayın Kemal TÜRKMEN, Müdür Yardımcısı sayın Fatih BAKAL, öğretmenler ve öğrencilerle birlikte, Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri hazır bulundu.

Deprem öncesi, anında ve sonrasında yapılması gerekenler uygulamalı olarak anlatıldı.

               

Menüyü Kapat