18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programı

📌18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programı

Trabzon Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Öğretim Üyelerinden Sayın Doç. Dr. Muzaffer BAŞKAYA'nın konuşmacı olarak katıldığı 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programı, Meslek Yüksekokulumuz Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Harun KAHVECİ'nin selamlama ve açılış konuşması ile başladı.

Doç. Dr. Muzaffer BAŞKAYA'nın Çanakkale Deniz Savaşları ile 1. ve 2. Dünya Savaşları hakkında ayrıntılı ve önemli bilgiler verdi.

Meslek Yüksekokulumuz Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı öğrencilerinden Semanur GEZER ile Recep Kerem İNAL, Mehmet Akif ERSOY'un "ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNE" adlı şiirini seslendirdiler.

Meslek Yüksekokulumuz Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı öğrencileri arasında yapılan şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere sürpriz hediyeler verildi. Şiir yarışmasında "ÇANAKKALE DESTANI" adlı şiiri ile Barış AKDENİZ 1'inci oldu.

Program; Meslek Yüksekokulumuz Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı öğrencileri, Akademik ve İdari Personelleri gruplar halinde ve son kıt'asını hep birlikte seslendirdiği "İstiklal Marşı" ile son buldu.