Orman Yangın Gönüllüsü Eğitimi

Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Yüksekokulumuz Konferans Salonunda "Orman Yangın Gönüllüsü Eğitimi" verildi.

Orman Bölge Müdürü sayın Emin YILMAZ, Yangın Şube Müdürü sayın Gökmen GENÇ, İşletme Müdürü sayın Uğur ER, Orman Mühendisi sayın Osman BAYRAK, Orman Mühendisi sayın İhsan KARLIDAĞ, Şalpazarı Orman Şefi sayın Tarık SEFER ve İş Güvenlik Uzmanı sayın Sadık ÇAVDAR'ın katılımıyla ülkemizde ve dünyada oluşan orman yangınları ve yangınlara yaklaşım, can ve mal güvenliğini, orman yangınlarına müdahale ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı.

10-11 Mart tarihlerinde iki ayrı grup halinde verilen eğitim sonrası sınav yapıldı. Sınavda başarılı olanlar "Orman Yangın Gönüllüsü" belgesini almaya hak kazandılar.