Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'na İtfaiyecilik Alan Uygulamaları Dersi Kapsamında Teknik Gezi

Meslek Yüksekokulumuz Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü Sivil Savunma ve İtfaiyecilik programı 2. sınıf öğrencileri, "İtfaiyecilik Alan Uygulamaları" dersi kapsamında, Doç. Dr. Dönüş GENÇER'in koordinatörlüğünde Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'nda saha çalışmaları gerçekleştirdiler. Bu kapsamda, öğrencilerimiz itfaiye teşkilatının tanıtımı, itfaiye yönetmeliği, yangın ve yanma bilgisi, arama kurtarma çalışmalarında kullanılan araç ve malzemelerin tanıtımı, kullanımı, bakımı ve onarımı gibi konularda, Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı personeliyle birlikte uygulama yapma fırsatı buldular. Katkılarından dolayı Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye personeline teşekkür ederiz.