Trabzon Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne İtfaiyecilik Alan Uygulamaları Dersi Kapsamında Teknik Gezi

Meslek Yüksekokulumuz Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü Sivil Savunma ve İtfaiyecilik programı 2. sınıf öğrencileri, "İtfaiyecilik Alan Uygulamaları" dersi kapsamında, Öğr. Gör. Lokman ODABAŞ'ın koordinatörlüğünde Trabzon Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nde saha çalışmaları gerçekleştirdiler. Bu çerçevede, kurum personeli eşliğinde öğrencilerimiz, Trabzon Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nün tanıtımı, afet ve acil durum yönetimi, KBRN (Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik ve Nükleer) tehlikeleri ve insani yardım konularında hem bilgi edinmiş hem de uygulamalı eğitim almışlardır. Katkılarından dolayı Trabzon Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü personeline teşekkür ederiz.