Üniversiteler arası Arama Kurtarma Yarışması Türkiye Şampiyonası'na Katıldık

T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın Kastamonu'da düzenlemiş olduğu Üniversiteler arası Arama Kurtarma Yarışması Türkiye Şampiyonası'na  katılım sağladık. Üniversitemizi ve Meslek Yüksekokulumuzu temsil eden "Trabzon Üniversitesi Arama Kurtarma Kulübü (TRAK)" üyesi öğrencilerimizi göstermiş oldukları üstün gayretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Yarışmamıza katılmamızda destekleriyle her daim yanımızda olan Trabzon Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Emin AŞIKKUTLU başta olmak üzere, Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Atilla ÇİMER, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Sayın Recep DEMİR, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Şube Müdürü Sayın Harun MOLLAOĞLU, Öğrenci Kulüplerinden sorumlu Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Şube Müdürü Sayın Tuğba ASLAN'a, Meslek Yüksekokul Müdürümüz Sayın Dr. Öğr. Üyesi Harun KAHVECİ, Müdür Yardımcımız Sayın Dr. Öğr. Üyesi Dönüş GENÇER, Yüksekokul Sekreterimiz Sayın Mustafa TÜRKMEN ile Yarışma öncesi ve yarışma boyunca öğrencilerimizle bire bir yakından ilgilenen, onlarla birlikte eğitimde ve yarışmada yer alan Müdür Yardımcımız Sayın Öğr. Gör. İsmail Turgut PALA'ya, Trabzon AFAD Takım sorumlusu Sayın Celaleddin ŞENEL'e, TRAK ile yakından ilgilenen, AFAD Eğitim Dairesi Başkanı Sayın Nalan AYDIN'a ve AFAD Planlama ve Risk Azaltma Dairesi Başkanı Sayın Abdulkadir TEZCAN'a, ayrıca desteklerini esirgemeyen Meslek Yüksekokulumuz Akademik ve İdari Personellerimize de teşekkürlerimizi sunarız.