Gençlik Yürüyüşü

15-21 Mayıs Gençlik Haftası nedeniyle, Şalpazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Meslek Yüksekokulumuz Akademik personel ve öğrencileri ile Şalpazarı İlçe Devlet Hastanesi personelinin katılımıyla "Gençlik Yürüyüşü" gerçekleştirildi.

Şalpazarı Çevre yolunda gerçekleştirilen yürüyüşe, Şalpazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat AYAZ, Şalpazarı İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ümit KEKEÇ, Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. İsmail Turgut PALA ve Öğr. Gör. Lokman ODABAŞ, Yüksekokul Sekreteri Mustafa TÜRKMEN, Akademik personel ve öğrencilerimiz katıldılar.

Çeşitli marşlar eşliğinde yapılan yürüyüş, ilçe merkezinden Meslek Yüksekokulumuz ön bahçesine kadar devam etti. İstiklal Marşı'nın okunmasıyla birlikte sona erdi.